U Aržanu održan 23. Memorijalni malonogometni turnir “Josip Jović”

posted by: ZUHBDRP RH
Kreirano: 24. Srpanj 2019.

arzano 2019 06U Aržanu održan 23. Memorijalni malonogometni turnir „Josip Jović“

U odličnoj organizaciji Udruge policijskih branitelja Domovinskog rata Imotski, tijekom 20. i 21. srpnja 2019. u Aržanu je pod pokroviteljstvom Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske održan 23. Memorijalni malonogometni turnir „Josip Jović“.

Prije samog početka održavanja turnira, položeni su vijenci i zapaljene svijeće na grob Josipa Jovića, prvog poginulog hrvatskog policajca u Domovinskom ratu.

Turnir je kao i svake godine podijeljen u dva dijela. U prvom dijelu snagu su odmjerile ekipe Policijskih uprava MUP-a RH, dok su se u drugom dijelu natjecale momčadi braniteljskih udruga proisteklih iz Domovinskog rata. Sudjelovalo je čak 18 momčadi Policijskih uprava Hrvatske, te mnogobrojne momčadi hrvatskih branitelja i udruge članice ZUHBDRP RH s područja cijele Republike Hrvatske.

Pobjednik ovogodišnjeg turnira u seniorskoj kategoriji Policijskih uprava je PU Zadarska, dok je prvo mjesto u kategoriji braniteljskih udruga  proisteklih iz Domovinskog rata pripalo momčadi Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije.

Povratak na naslovnicu

NA VRH